Looking For Anything Specific?

Άγιος Παντελεήμων : Agios Megalomartyras Pantelehmwn O Iamatikos / Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία.

Άγιος Παντελεήμων : Agios Megalomartyras Pantelehmwn O Iamatikos / Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία.. Στις 27 ιουλίου γιορτάζεται η μνήμη του α γίου παντελεήμονα. Από κάθε επάγγελμα της ανθρώπινης ζωής έχουμε αγίους: Στους συνδέσμους στο πάνω μέρος θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες: Ο άγιος παντελεήμων, αγαπητοί μου, ήταν ιατρός στην ιδιότητα. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός.

Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Posted by saintpanteleimonchania on 1 αυγούστου 2016 in ανακοινώσεις. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του ήταν παντολέων.

Me Lamprothta Eortasthke H Mnhmh Toy Agioy Pantelehmwn Politismos Nea Krhth
Me Lamprothta Eortasthke H Mnhmh Toy Agioy Pantelehmwn Politismos Nea Krhth from s1.neakriti.gr
Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια, στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. Γιατί στη βουλγαρία θεωρείται προστάτης από τις καταιγίδες; Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της ενορίας του ιερού ναού αγίου παντελεήμονος χαλέπας χανίων. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Προέκυψε λοιπόν η ανάγκη οικοδομήσεως νέου ναού. Το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του ήταν παντολέων.

Καταγόταν από την νικομήδεια της βιθυνίας, μικράς ασίας (σημ.

Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων. Ο άγιος παντελεήμων είναι μεγαλομάρτυς της ορθόδοξης εκκλησίας και η μνήμη του τιμάται κάθε χρόνο στις 27 ιουλίου. Καταγόταν από την νικομήδεια της βιθυνίας, μικράς ασίας (σημ. Άγιος παντελεήμων (ο μεγαλομάρτυς και ιαματικός) ημερομηνία εορτής: Από κάθε επάγγελμα της ανθρώπινης ζωής έχουμε αγίους: 1988 (12η συνεδρίαση) ο ναός του αγίου παντελεήμονος είναι παλαιό καθολικό βυζαντινής μονής της θεσσαλονίκης και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Ο άγιος μεγαλομάρτυς και ιαματικός παντελεήμων έλαβε το στεφάνι του μαρτυρίου με αποκεφαλισμό, το έτος 304 μ.χ. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός. Ο άγιος παντελεήμων τους εξηνάγκασε να εκτελέσουν την απόφασιν του τυράννου. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία και προερχόταν από.

Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Εκείνοι, επειδή δεν ήθελαν να παρακούσουν τον άγιον, αφού τον κατεφίλησαν, και έδειξαν την αγάπην και την ευλάβειάν των, του έκοψαν την τιμίαν κεφαλήν την 27ην ιουλίου του έτους 304. Γιατί στη βουλγαρία θεωρείται προστάτης από τις καταιγίδες; Σήμερα, 27 ιουλίου, εορτάζει ο άγιος παντελεήμων, ο χριστιανός μικρασιάτης μεγαλομάρτυς της ορθόδοξης εκκλησίας, που έδρασε στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. Προέκυψε λοιπόν η ανάγκη οικοδομήσεως νέου ναού.

Agios Pantelehmwn O Antifasistas O Antista Chef Proteinei
Agios Pantelehmwn O Antifasistas O Antista Chef Proteinei from antistachef.files.wordpress.com
Γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία και προερχόταν από. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Γιατί στη βουλγαρία θεωρείται προστάτης από τις καταιγίδες; Από κάθε επάγγελμα της ανθρώπινης ζωής έχουμε αγίους: Καταγόταν από την νικομήδεια της βιθυνίας, μικράς ασίας (σημ. Στις 27 ιουλίου γιορτάζεται η μνήμη του α γίου παντελεήμονα. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις. Σήμερα 27 ιουλίου η γιορτή του μεγαλομάρτυρα και ιαματικού.

Προέκυψε λοιπόν η ανάγκη οικοδομήσεως νέου ναού.

Ο άγιος παντελεήμων, αγαπητοί μου, ήταν ιατρός στην ιδιότητα. Ο άγιος παντελεήμων (παντελέων το πρότερον όνομα) καταγόταν από τη νικομήδεια της μικράς ασίας και έζησε στα χρόνια του μαξιμι Ο πατέρας του ήταν εθνικός (ειδωλολάτρης), ενώ η μητέρα του ευβούλη είχε ασπαστεί το. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Τη μνήμη του αγίου παντελεήμονος τιμά σήμερα, 27 ιουλίου, η εκκλησία μας. Το 1959 με βασιλικό διάταγμα αναγνωρίστηκε, το έως. Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης ενώ η μητέρα του ήταν χριστιανή. Από κάθε επάγγελμα της ανθρώπινης ζωής έχουμε αγίους: Προέκυψε λοιπόν η ανάγκη οικοδομήσεως νέου ναού. Σήμερα, 27 ιουλίου, εορτάζει ο άγιος παντελεήμων, ο χριστιανός μικρασιάτης μεγαλομάρτυς της ορθόδοξης εκκλησίας, που έδρασε στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. Στους συνδέσμους στο πάνω μέρος θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες:

Posted by saintpanteleimonchania on 1 αυγούστου 2016 in ανακοινώσεις. Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης ενώ η μητέρα του ήταν χριστιανή. Εκείνοι, επειδή δεν ήθελαν να παρακούσουν τον άγιον, αφού τον κατεφίλησαν, και έδειξαν την αγάπην και την ευλάβειάν των, του έκοψαν την τιμίαν κεφαλήν την 27ην ιουλίου του έτους 304. Άγιος παντελεήμων ο μεγαλομάρτυς και ιαματικός. Σήμερα, 27 ιουλίου, εορτάζει ο άγιος παντελεήμων, ο χριστιανός μικρασιάτης μεγαλομάρτυς της ορθόδοξης εκκλησίας, που έδρασε στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ.

Agios Megalomartyras Pantelehmwn O Iamatikos
Agios Megalomartyras Pantelehmwn O Iamatikos from www.kotsari.com
Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Σήμερα 27 ιουλίου η γιορτή του μεγαλομάρτυρα και ιαματικού. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία. Ο άγιος μεγαλομάρτυς και ιαματικός παντελεήμων έλαβε το στεφάνι του μαρτυρίου με αποκεφαλισμό, το έτος 304 μ.χ. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια, στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. Το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του ήταν παντολέων. Τη μνήμη του αγίου παντελεήμονος τιμά σήμερα, 27 ιουλίου, η εκκλησία μας. Ο άγιος παντελεήμων είναι μεγαλομάρτυς της ορθόδοξης εκκλησίας και η μνήμη του τιμάται κάθε χρόνο στις 27 ιουλίου.

Ο άγιος μεγαλομάρτυς και ιαματικός παντελεήμων έλαβε το στεφάνι του μαρτυρίου με αποκεφαλισμό, το έτος 304 μ.χ.

Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του ήταν παντολέων. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Καταγόταν από την νικομήδεια της βιθυνίας, μικράς ασίας (σημ. Posted by saintpanteleimonchania on 1 αυγούστου 2016 in ανακοινώσεις. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της ενορίας του ιερού ναού αγίου παντελεήμονος χαλέπας χανίων. Αυτό είναι το φάρμακο που «εξουδετερώνει» κατά 99% το ιικό. Σήμερα 27 ιουλίου η γιορτή του μεγαλομάρτυρα και ιαματικού. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Εκείνοι, επειδή δεν ήθελαν να παρακούσουν τον άγιον, αφού τον κατεφίλησαν, και έδειξαν την αγάπην και την ευλάβειάν των, του έκοψαν την τιμίαν κεφαλήν την 27ην ιουλίου του έτους 304. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων. 1988 (12η συνεδρίαση) ο ναός του αγίου παντελεήμονος είναι παλαιό καθολικό βυζαντινής μονής της θεσσαλονίκης και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Άγιος παντελεήμων (ο μεγαλομάρτυς και ιαματικός) ημερομηνία εορτής:

Posting Komentar

0 Komentar